Liity jäseneksi

Voit tilata Ravintomaailma.fi -palvelun jäsenyyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@ravintomaailma.fi.

Saat sähköpostiisi maksutiedot, jonka jälkeen saat oman henkilökohtaisen tunnuksen palvelun käyttöön. Palvelun hinta sisältää 24 % alvia.

Jäsenyyteen kuuluu

RavintoPerus -jäsentaso antaa pääsyn erittäin laajaan ja monipuoliseen ravitsemusneuvontaosioon. Sivustolta löytyy käytännönläheistä apua useimpiin suomalaisten ravitsemusongelmiin ja sairauksiin sekä ennaltaehkäisevästi että hoidollisesti. 

Perustaso antaa myös käytännönläheistä laihdutus- ja painonhallintatietoutta, joissa on huomioitu yksilöllisyys. Jäsen voi valita useista erilaisista malleista itselleen sopivan ohjeistuksen.

Sivusto ohjaa myös konkreettisten videoiden ja blogikirjoitusten muodossa. Useimmin kysytyt ravitsemuskysymykset ja niiden vastaukset antavat myös tärkeää tietoa lukijalle.

Sekä Perus- että Plussa jäsenyys myydään aina vuosijäsenyytenä. Jäsen saa kertamaksulla heti käyttöönsä Ravintomaailma.fi -sivuston erittäin laajan tietomäärän. Sivustolle tulee kuukausittain uutta, ajankohtaista ravintoasiaa sekä kirjoitusten että videoiden muodossa. Jäsenyys loppuu automaattisesti vuoden kuluttua ilman erillistä irtisanoutumista.

Jäsenyyteen kuuluu

RavintoPlus -jäsentaso antaa RavintoPerus -jäsentason sisällön lisäksi mahdollisuuden henkilökohtaiseen neuvontaan. Tässä vaiheessa neuvonta tapahtuu henkilökohtaisesti kirjallisten kysymysten ja vastausten avulla. Myöhemmin plussatason jäsenen on mahdollista kysyä itseään kiinnostavia ravintoasioita henkilökohtaisesti Skypea käyttäen.

RavintoPlus -jäsenillä on myös pääsy Täydentävä ravitsemustietous-osioon. Tässä osiossa kerrotaan tehokkaista ja turvallisista ravintolisistä, vanhan ajan toimivista lääkityksistä (parantavat ruoka-aineet) sekä muista täydentävistä hoitomuodoista, jotka ovat auttaneet monia asiakkaita sekä myös itseäni.

Plussatason jäsenellä on myös mahdollisuus ostaa kirjoittamiani ravintokirjoja (halutessa omistuskirjoituksella) normaalia edullisempaan hintaan. Plussajäsen saa -30 %:n alennuksen seuraavan vuoden jäsenyydestä, jos haluaa jatkaa jäsenyyttä. 

Sekä Perus- että Plussa jäsenyys myydään aina vuosijäsenyytenä. Jäsen saa kertamaksulla heti käyttöönsä Ravintomaailma.fi -sivuston erittäin laajan tietomäärän. Sivustolle tulee kuukausittain uutta, ajankohtaista ravintoasiaa sekä kirjoitusten että videoiden muodossa. Jäsenyys loppuu automaattisesti vuoden kuluttua ilman erillistä irtisanoutumista.

yritysjasen_banneri.png

Edullinen ravitsemuspalvelu yrityksen henkilökunnalle

  • sovi ilmainen esittely, jossa suunnitellaan sopiva ravitsemusneuvontapaketti omalle henkilöstölle
  • yrityshinnat perustuvat henkilöstömäärään ja palvelun sisältöön

lisenssi_banneri.png

Ravintomaailma.fi -lisenssi kuntosaleille sekä hoito- ja hyvinvointialan yrityksille

  • haluatko tarjota lisäpalveluna laadukasta ravitsemuspalvelua suoraan omille asiakkaillesi
  • ota yhteyttä ja sovi ilmainen esittely Ravintomaailma.fi -lisenssistä