Miksi liittyä jäseneksi?

Ravintomaailma.fi -palvelusta saat tehokkaat ja turvalliset ohjeet, joiden avulla koko perheen terveys ja jaksaminen paranee. 


Turvallista, tehokasta ja käytännönläheistä ravitsemusneuvontaa

Ravintomaailma.fi -palvelun avulla säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun tietoa ei tarvitse etsiä internetin valtavasta tietotulvasta, monesta ja varsin eritasoisista lähteistä. Ravintomaailma -sivusto tarjoaa käytettäväksesi erittäin laajan ravitsemusaineiston, ja asiat on esitetty selkeällä ja mielenkiintoisella tavalla. 

Voit luottaa täydellisesti sivuston asiantuntevaan ja luotettavaan ohjeistukseen. Ravintomaailma.fi -palvelun ohjeet perustuvat viralliseen ravitsemustieteen koulutukseen, pitkään käytännön työkokemukseen sekä selkeään, konkreettiseen ohjeistukseen. 

Käytännönläheisten tekstien, videoiden ja blogien avulla saat konkreettisia ohjeita ja osaat poimia omaan tilanteeseesi ne oleellisimmat ja tärkeimmät asiat, joiden avulla sinun on mahdollista parantaa omaa ja läheistesi terveyttä sekä saada tehoa onnistuneeseen painonhallintaan. 

 

Vuoden jäsenyys yhden ravitsemusterapiakäynnin hinnalla

Normaali 60 minuutin ravitsemusterapiakäynti lääkäriasemalla maksaa noin 120-150 euroa. Tällä tunnin käynnillä ehditään neuvoa vain yhtä, korkeintaan kahta ravitsemusongelmaa.

Palvelun jäsenenä saat 59-89 euron hinnalla käytännönläheistä ja luotettavaa ravitsemusneuvontaa yli kolmeenkymmeneen sairauteen ja elimistön häiriötiloihin.

Ravintomaailma.fi -palvelun tarjoama suuri tietomäärä vastaa laajuudeltaan yli kahtakymmentä käyntiä laillistetun ravitsemusterapeutin vastaanotolla. Ravitsemusneuvonnan lisäksi saat paljon tehokasta ohjeistusta painonhallintaan.

Koska "ravitsemusneuvontakäynnit" tapahtuvat oman tietokoneesi välityksellä, säästät paljon aikaa ja rahaa, ja voit hyödyntää ohjeistusta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jäsenyys loppuu automaattisesti vuoden kuluttua eikä erillistä irtisanomista tarvita. Jäsenyyttä jatkavat saavat normaalihinnasta -30 % alennusta.               

Videoita ja terveellisiä herkkureseptejä 

Kirjallisen materiaalin lisäksi Ravintomaailma.fi neuvoo ja ohjaa myös käytännönläheisten ja mielenkiintoisten videoiden muodossa. Sivustolta löytyy myös paljon terveellisten herkkujen reseptejä. Olet ehkä miettinyt, mitä terveellistä voisi syödä hyvällä omallatunnolla vaikka joka päivä niin, että terveys ei kärsi herkuttelusta. Jäsensivuilta löydät siihen vastaukset sekä helpot reseptit. 

 

Henkilökohtaista ravitsemusneuvontaa

Ravintomaailma.fi -palvelun Perusjäsenyyteen kuuluu laaja ravitsemusneuvontaohjeistus. Plussajäsenen etuihin kuuluu myös henkilökohtainen ravitsemusneuvontamahdollisuus, jossa voit kysyä omaan tilanteeseen liittyvää ravitsemusohjausta, jos Ravintomaailman sivuilta ei löydy vastausta ongelmaasi.

Plussajäsenille tarjotaan mahdollisuus kurkistaa virallisen ravitsemusterapeutin suosittelemaan täydentävään ravintomaailmaan, josta löytyy tehokasta apua moneen yleiseen vaivaan sekä vinkkejä hyvien tuotteiden valintaan.

Tuet lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyötä

Lämpimästi tervetuloa selkeään, luotettavaan ja mielenkiintoiseen Ravintomaailmaan. Osa Ravintomaailma.fi -palvelun tuotosta ohjataan lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyöhön. Liittymällä jäseneksi sijoitat pienen, mutta sitäkin tärkeämmän panoksen omaan ja läheistesi terveyteen ja vointiin. Samalla voit olla mukana tekemässä hyvää muillekin.