Parempaa terveyttä ja vointia koko perheelle 

Sijoita tänä vuonna itseesi ja läheisiin; samasta osoitteesta luotettava ohjeistus nuorelle, keski-ikäiselle ja ikääntyvälle

Voi paremmin ja kevyemmin

Internetistä on vaikea löytää luotettavaa ja riippumatonta ravitsemusneuvontaa

Yhä useampi hakee tänä päivänä tietoa internetistä, josta löytyykin monenlaisia ja monentasoisia ravintoneuvoja. Nämä ovat lähinnä yksityishenkilöiden blogeja tai yhdistysten ja elintarvikealan yritysten sivustoja.

Halusin luoda internetiin luotettavan ja selkeän "yhden luukun ravitsemus- ja laihdutuspalvelun". Ravinnosta ja painonhallinnasta kiinnostuneen henkilön ei enää tarvitse etsiä tietoa useasta eri lähteestä, eikä myöskään miettiä, voiko ohjeistukseen luottaa ja onko se turvallista.

Perustan ohjeistukseni laillistettuun ravitsemusterapeutin ja terveystieteiden maisterin koulutukseen, noin viidentoista vuoden käytännön työkokemukseen sekä laajaan plussatietämykseeni täydentävästä ravitsemushoidosta.

Ravintomaailma.fi -sivustolta löydät helpot ja toimivat ohjeet, joiden avulla onnistut. Aloita jo tänään!

 

Sivuston selkeä jaottelu tekee palvelusta helppokäyttöisen.Sieppaa.PNG


Sieppaa2.PNG


Laihduttaja ja painonhallitsija löytää sivustolta luotettavaa ja tehokasta ohjeistusta; useita erilaisia päivä- ja viikkomalleja, maltillisesti hiilihydraatteja sisältävää ohjeistusta sekä runsaammin hyvää rasvaa sisältäviä laihdutusmalleja.


Sieppaa5.PNG


Ravitsemusneuvontaosio on erittäin laaja ja selkeästi jaoteltu.


Sieppaa3.PNG


Ravitsemusneuvontaosiossa on yli sata sivua käytännönläheistä ohjeistusta. Tässä esimerkiksi ohjeita ja päivän ruokailumalleja ärtyvän suolen hoitoon.


Sieppaa9.PNG


Luotettavalta sivustolta voit helposti tarkistaa, saatko ruokavaliostasi riittävästi välttämättömiä rasvahappoja, proteiinia ja tärkeimpiä suojaravintoaineita.


Sieppaa8.PNGTerveellisiä herkkuja -osiosta löytyy herkullisia ja helppoja reseptejä jokaisen makuun. 


Sieppaa6.PNG


Sivustolta löytyy myös käytännönläheisiä videoita. Tässä videossa opastetaan nopeiden ja superterveellisten marjaleivonnaisten tekoa.


022.JPG


Ja tämän lisäksi sivustolta löytyy paljon mielenkiintoista ja tärkeää ravintoasiaa...Lämpimästi tervetuloa mukaan Ravintomaailma.fi -palveluun.


shutterstock_173496284.jpg

 

Liittymällä Ravintomaailma.fi -palveluun saat käyttöösi

Perusjäsen

 • Laajan, selkeän ja käytännönläheisen ravitsemusneuvonta-aineiston yli kolmenkymmenen sairauden tai elimistön häiriötilan ravitsemushoitoon
 • Usein kysytyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista paljon tietoa käytännön ruoka- ja tuotevalinnoista sekä ohjeistusta myös harvinaisempien sairauksien ravitsemushoidosta 
 • 5 viikon tehokkaan laihdutusohjelman: 3 viikon tehodieettiohjelman, jonka jälkeen jäsen voi valita kahdesta erilaisesta vaihtoehdosta itselleen sopivimman jatko-osuuden kahdeksi viikoksi
 • Ajankohtaisen VS-dieetti -ohjeistuksen, jonka avulla paino putoaa ja jaksaminen paranee
 • Painonhallintaosion, jonka vinkeillä ja neuvoilla saa tehoa aineenvaihduntaan ja tukea pysyvään painonhallintaan
 • Selkeitä videoita muun muassa aterian koostamisesta, nopeasta ruoanlaitosta ja järkevistä tuotevalinnoista
 • Helppokäyttöiset pikatestit, joiden avulla voi arvioida ruokavaliosi laatua ja tärkeimpien energia- ja suojaravintoaineiden saantia
 • Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset blogikirjoitukset
 • Tiedoksi muiden jäsenten hyväksi havaitsemat neuvot ja kokemukset
 • Terveellisiä ja herkullisia ruoka- ja herkkuohjeita

Liity jo tänään »

Plussajäsen

 • Perusjäsen -palveluiden lisäksi Pluspalveluina mahdollisuuden henkilökohtaiseen neuvontaan, joka tapahtuu tällä hetkellä kysymys/vastaus -periaatteella, myöhemmin mahdollisesti myös Skypeä käyttäen
 • Mielenkiintoisen täydentävien ravitsemushoitojen ohjeistuksen
 • Mahdollisuuden ostaa omistuskirjoituksella varustettuja ravintokirjoja normaalia edullisempaan hintaan
 • Erikoistarjouksia, joista tiedotetaan erikseen (muun muassa joululahjaviikot ja ystävänpäivätarjoukset)
 • Mahdollisuuden edullisempaan jatkojäsenyyteen (- 30 % seuraavana vuonna)

Liity jo tänään »

Sekä perus- että plussatason jäsenet ovat mukana tekemässä hyvää ja auttamassa: viisi prosenttia Ravintomaailma.fi -palvelun tuotosta ohjataan hyväntekeväisyyteen. Kohteena ovat lapset ja nuoret. Sivustolla kerrotaan vuosittain, mihin ja miten lahjoitettu hyväntekeväisyyssumma on käytetty.