Tehokas ja turvallinen VS-dieetti auttaa Sinua onnistumaan

VS-dieetti = Veren sokeria tasaava ruokavalio

Tehokas ja miellyttävä laillistetun ravitsemusterapeutin kehittelemä, Patentti- ja rekisterihallituksen suojaama ja rekisteröimä VS-dieetti perustuu jokaisen yksittäisen aterian aiheuttamaan tasaiseen verensokeritasoon.

VS-dieetin teho perustuu pitkään käytännön työkokemukseen ihmisten ravitsemuksen parissa sekä uusimpiin tutkimustuloksiin. Tasaisen verensokeritason ja haitallista keskivartalorasvaa vähentävän vaikutuksensa lisäksi VS-dieetti edesauttaa terveen suolistomikrobiston syntymistä, jolla on uusimpien tutkimusten mukaan hyödyllisiä vaikutuksia rasva-aineenvaihduntaan ja painonhallintaan. 

Useimmat laihdutusruokavaliot keskittyvät vain laihtumiseen. VS-dieetti paitsi laihduttaa, se myös auttaa parantamaan terveyttä kokonaisvaltaisesti. Hyötyinä tulevat sammuva makeanhimo, tasaisempi vireystila, paremmat sokeriarvot (korjaa sekä korkeita että matalia verensokeriarvoja), hyödyt elimistön tulehdustekijöille sekä silmien terveydelle.

Jos olet kyllästynyt jatkuvaan jojolaihduttamiseen tai ihmeitä lupaaviin pikadieetteihin, tutustu VS-dieettiin. 

VS-dieetin helpot ja selkeät periaatteet opittuasi, painonhallintaa tukeva ja terveyttä edistävä syöminen on yhtä helppoa kuin pyörällä ajaminen. Tuloksena on parempi terveys, tasaisempi mieli ja kevyempi vyötärö.

VS-dieetin selkeä ohjeistus ja ruokailumallit löytyvät Ravintomaailma.fi -palvelun perus ja plussajäsensivuilta.

Voit myös tilata erikseen 4 viikon tehokkaan VS-dieettiohjeistuksen seuraavalta sivulta löytyvällä tilauskaavakkeella ("Tilaa VS-dieetti tästä").

shutterstock_161814572.jpg

 

TILAA VS-DIEETTI TÄSTÄ »