Hyvästit kesäkiloille

06.08.2018

shutterstock_110513843.jpg

Tänä kesänä aurinko ja lämpö on hellinyt meitä suomalaisia. Kuumana kesänä jäätelöä, siideriä, olutta tai muita hellekesään kuuluvia tuotteita on saattanut kulua ajateltua reilummin. Liiallinen energiansaanti muistuttaa itsestään ylimääräisillä "lomakiloilla". Kesällä saa herkutella ja ottaa rennommin. Kuitenkin nyt on aika päivittää tilanne ja ottaa se haltuun. Jos ylimääräisiin kesälomakiloihin ei puutu heti loman loputtua, kertyy kiloja vuosien varrella liian paljon ja koko hommasta tulee haastavampaa.

Lämpimiä ilmoja on vielä luvassa hyvän aikaa. Kuumalla kelillä kylmät ruoat maistuvat lämpimiä ruokia paremmin. Juuri nyt on oivallinen aika tankata kehoon aimo annos vitamiineja ja antioksidantteja syksyn ja talven varalle, sekä herkutella vähäenergisilla kesäherkuilla, joita vielä löytyy kaupoista ja toreilta. Nämä tuotteet myös auttavat ylikilojen karistamisessa. Kun vatsan täyttää vähäenergisillä, mutta täyttävillä kirsikoilla, herneillä, tuoreella ananaksella, vesimelonilla ja kotimaisilla marjoilla, kutistuvat kesäkilot nopeammin.

Säännöllinen syöminen ja tasaiseen verensokeritasoon pyrkiminen on kuitenkin tärkeää ja välttämätöntä hyvien tulosten saamiseksi. Pelkillä kasviksilla tähän ei päästä, mutta runsasvärisellä syömisellä kylläkin.  

Jos kaipaat turvallista ja selkeää ohjeistusta ja valmiita malleja, tutustu laatimiini Startti, Jatko ja Pro -paketteihin. Niistä saat paljon helppoja ja herkullisia vinkkejä painonpudotukseen sekä luotettavaa, ajanmukaista tietoa pysyvämpiin tuloksiin. 

 

 

 Kategoria: