Yleistä

Ravintomaailma.fi –palvelu on Tmi Nutrivitan (Y 2012664-7) ylläpitämä ravitsemukseen ja terveyteen liittyvä verkkopalvelu. Palvelun käyttäminen edellyttää jäsenrekisteröitymistä ja jäsenmaksun maksamista. Voidaksesi käyttää tätä palvelua on sinun hyväksyttävä Ravintomaailma –palvelua koskevat nimenomaiset käyttöehdot. Ennen jäsenyytesi rekisteröintiä tutustu näihin jäsenyyttä koskeviin nimenomaisiin käyttöehtoihin. Käyttämällä palvelua sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Aika ajoin näihin käyttöehtoihin voi tulla muutoksia, joten on hyvä tutustua niihin säännöllisesti.

Vaikka palvelu tilattaisiin ja maksettaisiin ilman Paytrail-maksukanavaa (suoraan palvelun tuottajan sähköpostin välityksellä), koskevat nämä samat Ravintomaailma.fi -käyttöehdot palvelun ostajaa ja käyttäjää. 

Palvelun käyttäminen ja vastuut

Tmi Nutrivita huolehtii siitä, että palvelun sisältö ja toiminnot olennaisilta osiltaan vastaavat palvelun sisällöstä määritettyä kuvausta. Rekisteröitymällä Ravintomaailma.fi -palvelun jäseneksi tai tilaamalla muulla tavalla palvelun käyttäjä vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen ja ymmärtää, että Ravintomaailma.fi ei ole lääketieteellinen organisaatio. Mitään verkkopalvelussa esiintyviä tietoa, tekstiä, kuvaa tai videokuvaa, ei tule ymmärtää lääketieteelliseksi neuvoksi tai diagnoosiksi. Etusivulla näytettyjen ravintomuutosten aikaansaamat hyödyt ovat ohjeellisia ja yksilöllisiä, ja saavutetut hyödyt vaihtelevat riippuen henkilön taustatekijöistä ja ruokavaliomuutosten laajuudesta. Hyväksymällä nämä nimenomaiset käyttöehdot asiakas ymmärtää, että Ravintomaailma.fi -palvelun luonne on olla tukea ja neuvoa antava apuväline ruokavalion tasapainottamisessa, painonhallinnassa ja terveyden parantamisessa. Palvelun käyttäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Tämä sama edellä mainittu koskee myös pelkän VS-dieetin tilaajaa. Tilaaja hyväksyy nämä käyttöehdot, kun hän tilaa VS-dieettiohjeistuksen sivustolla olevalla tilauslomakkeella. Mikäli käyttäjällä on vakavia terveysongelmia ja hän haluaa käyttää tätä palvelua apuna ja tukena, kehotetaan asiakasta keskustelemaan palvelun käytöstä oman hoitohenkilökunnan tai hoitavan lääkärin kanssa. Tmi Nutrivita ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun sisältämien tietojen tai palvelun käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Mikäli palvelu sisältää linkkejä tai viittauksia muille kuin Tmi Nutrivitan ylläpitämille sivuille, Tmi Nutrivita ei vastaa niiden sisällöstä tai oikeellisuudesta.

Ravintomaailma –palvelu toimii lähtökohdallisesti vuorokauden kaikkina aikoina. Tmi Nutrivitalla on kuitenkin oikeus poistaa Ravintomaailma -palvelu tai sen osa hetkellisesti huolto- tai päivitystöistä johtuen. Ennalta tiedossa olevista, hetkellisistä katkoksista ilmoitetaan Ravintomaailman etusivulla. Tmi Nutrivita ei vastaa palvelun mahdollisista toimintakatkoksista tai tietoliikenneyhteyksien tai internet -verkon mahdollisista toimintakatkoksista, eikä myöskään mahdollisten haitallisten ohjelmistojen aiheuttamista vahingoista, jotka kohdistuvat käyttäjään. Tmi Nutrivita järjestää Ravintomaailma –palvelun tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla ja noudattaa hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kuitenkaan täydellistä tietoturvaa ei voida taata. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta ja sekä omaan tietojärjestelmäänsä kohdistuvasta mahdollisesta vahingosta, joka voisi koitua palvelun käytöstä.

Ravintomaailma -palvelu on tarkoitettu käyttäjän omaan henkilökohtaiseen tai oman perheen käyttöön. Painonhallinta Pro-palvelun tarjoama henkilökohtainen ravitsemusneuvonta tapahtuu tällä hetkellä kirjallisesti kysymys/vastaus –periaatteella. Pro-palvelussa on mahdollista kysyä omaan tai läheisten ruokavalioon liittyviä henkilökohtaisia kysymyksiä maksimissaan kolme kertaa vuodessa. Kysymysmäärää rajaamalla mahdollistetaan se, että kaikki halukkaat voivat kysyä omasta ravinnosta ja ruokavaliosta. Ravintomaailma.fi pyrkii sisällyttämään sivustolleen mahdollisimman paljon selkeää ja havainnollistavaa materiaalia, jonka vuoksi monille kysymyksille ei todennäköisesti tule tarvetta. Ravintomaailma.fi -sivustolla olevan tiedon, tekstin, kuvien tai videoiden jakaminen, levittäminen, kopioiminen ja kaikenlainen käyttäminen muuhun kuin omaan henkilökohtaiseen käyttöön on kielletty.

Jäsenyys

Rekisteröityessään jäseneksi käyttäjältä kysytään henkilökohtaisia tietoja, jotka jäsen vakuuttaa oikeiksi ja täydellisiksi. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle. Asiakas on velvollinen huolehtimaan käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä on vastuussa sen käytöstä. Jos käyttäjätunnus tai salasana joutuu vääriin käsiin, jäsen on velvollinen tekemään siitä välittömästi ilmoituksen Ravintomaailman asiakaspalveluun. Onnistuneen rekisteröitymisen päätteeksi käyttäjä saa sähköpostiinsa vahvistusilmoituksen. Käyttäjätunnusta tai salasanaa ei saa luovuttaa tai ilmaista kolmansille osapuolille.

Ravintomaailma.fi -jäsenyys on voimassa kolme kuukautta jäsenyyden alkamisesta, ellei jäsenyyttä uusita. Rekisteröitymällä Ravintomaailman jäseneksi käyttäjä hyväksyy, että käyttäjän antamia henkilötietoja voidaan käyttää palvelukohtaiseen viestintään ja markkinointiin. Tmi Nutrivita menettelee henkilötietolain edellyttämällä tavalla henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Henkilötietolain perusteella sinulla on henkilötietojasi koskeva tarkastus-, oikaisu- ja kielto-oikeus. Asiakastiedot kerätään Ravintomaailman asiakasrekisteriin. Lisätietoja oikeuksistasi sekä Ravintomaailman keräämistä henkilötiedoista saat rekisteriselosteesta.

Hinnat

  • Ravitsemusneuvontapaketit, Painonhallinta Startti ja Jatko -paketit 79 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %.
  • Painonhallinta Pro -paketti 129 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %.

Osa Ravintomaailman tuotosta ohjataan lasten ja nuorten hyväntekeväisyystyöhön. Ravintomaailma.fi valitsee hyväntekeväisyyskohteen, joka saattaa vaihdella vuosittain. Hyväntekeväisyyskohteena oleva taho mainitaan Ravintomaailman etusivuilla, facebooksivuilla tai jäsenpostissa. 

(Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla)

Tällä hetkellä maksut suoritetaan suoraan Tmi Nutrivitan tilille ilman Paytrail-maksukanavaa.

(Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii
Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja
luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla
ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen
toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830)

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa
Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja
luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten
perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruustusoikeus

Kuluttajasuojalain 6.luvun 16 §:n mukaan tilaajalla ei ole oikeutta peruuttaa tätä palvelua saatuaan tilausvahvistuksen, tai kun palvelun toimittaminen on muulla tavalla aloitettu tilaajan suosutumuksesta. Peruutusoikeuden puuttuminen perustuu em. kuluttajasuojalain pykälään sekä siihen, että tämä palvelu sisältää erittäin paljon kertaluonteisesti ja välittömästi saatavaa tietoa ja ohjeistusta. 

Yhteystiedot

Ravintomaailma -palvelu on Tmi Nutrivitan ylläpitämä verkkopalvelu.
Voit halutessasi ottaa yhteyttä Keventäjien asiakaspalveluun:
info@ravintomaailma.fi
Puhelin 044-5611333 (klo 9-16)

Käyttöohjeiden voimassaolo

Nämä käyttöohjeet tulivat voimaan 17.4.2018 ja ovat voimassa toistaiseksi. Tmi Nutrivitalla on oikeus milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa näitä käyttöoikeuksia. Tmi Nutrivitalla on oikeus tehdä palvelun sisältöön, tekniikkaan ja käyttöön vaikuttavia muutoksia milloin tahansa.