Suuri ravintohuijaus

WSOY 2020

25 ravintoväittämää, jotka eivät pidä paikkaansa;
Älä tule huijatuksi ravintopuheen viidakossa.

Auttavatko vähäkaloriset tuotteet painonhallinnassa vai lisäävätkö ne todellisuudessa paino-ongelmia? Ovatko maitotuotteet luustolle hyödyksi vai jopa haitaksi, ja ovatko suosikkidieetit turvallisia? Onko kaura aina paras valinta, ja ovatko kolesterolia alentavat tuotteet hyödyllisiä vai voiko niistä olla jopa haittaa?
Entä onko medialla ja elintarviketeollisuudella jo liikaakin valtaa syömiskäyttäytymiseemme, ja miten hyvinvointibisnes kukoistaa Suomessa?

Terveysalasta on tullut maailmanluokan bisnestä, ja elintarviketeollisuus tuo markkinoille jatkuvalla syötöllä tuotteita, joiden vannotaan toimivan terveytemme hyväksi.

Suuri ravintohuijaus tarttuu 25 ravintoaiheeseen, jotka jatkavat elämäänsä vuodesta toiseen, vaikka tutkimusnäyttö on niitä vastaan.
Nykyajan informaatioähkyssä voi olla vaikea hahmottaa, mikä tieto pitää paikkansa ja mikä ei. Tämä luotettavaa ja uutta tutkimustietoa sisältävä kirja käsittelee monipuolisesti kuluttajaa kiinnostavia terveysaiheita ja oikoo yleisiä väärinkäsityksiä.

Lisätietoja ja kirjatilaukset >