tarja.jpg

Tarjan tarina

"Pudotin painoa Pirjon Ravintomaailma.fi -ohjeistuksella -16 kg 4 kk:ssa yllättävän helposti ja miellyttävästi. Söin hyvin ja paino putosi tasaista vauhtia, vireystila ja olotila paranivat huikeasti.

Aiemmin luulin tietäväni painonhallintaan vaikuttavat asiat, mutta ihan näin ei ollutkaan. Tiesin paljon, mutta en läheskään kaikkea onnistumiseen tarvittavaa tietoa.

Vasta viisikymppisenä ymmärsin, että kaloreita ei tarvitse laskea eikä liikuntaa tarvitse harrastaa tolkuttomasti laihtuakseen.

Pirjon käytännönläheisten ohjeiden ja ruokailumallien avulla oivalsin, kuinka suuri merkitys oikein koostetulla aterialla ja oikeiden ravintoaineiden yhdistelyllä on jaksamiseen, ylimääräisen syömähimon sammuttamiseen ja painonhallintaan.

Lisäbonuksena saamani uusi painonhallintaan liittyvä tutkimustieto on auttanut minua onnistumaan tavoitteissani ja pitämään saavuttamani painon.

Olen noudattanut tätä ruokailua noin vuoden ajan. Saavuttamani paino on pysynyt hyvin, jopa laskenut vielä muutaman kilon. Aion todellakin jatkaa tätä mieluisaa ruokailua ja voida hyvin."       

Tarja Ollikkala, Lahti