Suuri ravintohuijaus

22.05.2021

ravintohuijaus.jpg

"Nyt löytyi kirja jota on odotettu: Pirjo Saarnia: Suuri ravintohuijaus, 25 ravintoväittämää, jotka eivät pidä paikkaansa. WSOY 2020".

"Yksi parhaista tietokirjoista mitä koskaan olen lukenut." (Erikoiset asiantuntijat blogisivusto 20.11.2020) 

"Tämä on TODELLAKIN hyvä kirja...jokaisen kannattaisi lukea, voisivat ihmiset tehdä viisaampia valintoja ruoan suhteen. Suosittelen!" (Instagram Anna-leena Puumalainen 18.5.2021)

"Aivan loistava kirja oli, kiitoksia!!! (Instagram pippawee liikuttaa 12.9,2020)

"Loistava kirja, kiitos tästä!" (Instagram Satu Syvänen 12.9.2020)

Kyseiset lukijoiden kommentit liittyvät uusimpaan, viime syksynä julkaistuun kirjaani "Suuri ravintohuijaus - 25 ravintoväittämää, jotka eivät pidä paikkaansa" (WSOY 2020).

Yllä olevia kommentteja lukiessani tuntuu siltä, että olen onnistunut työssäni. Se jos mikä, on aina kiitollisuuden ja onnellisuuden aihe.
Kirjailijalle on aina suuri ilo, kun oma tärkeäksi kokema sanoma vastaanottaa ihmiset tavalla, joka saa heidät innostumaan, samaistumaan, ja saa myös aikaan konkreettisia tekoja.

Kirjastojen lainoja selaillessani huomasinpa myös sen, että tämä kirja on koko elinikänsä eli vajaan vuoden ajan ollut eniten lainattujen ja varattujen Bestseller -kirjojen listalla.
Varausjono on edelleen melkoisen pitkä, mutta onneksi lopulta kaikki halukkaat saavat kirjan lainaan, vaikkakin jonotusaika jossain päin Suomea on harmillisen pitkä. Kirjaa saa toki ostettua edullisesti myös nettikaupoista (esim Adlibris), jos haluaa kirjan säilyvän itsellään pidempäänkin kuin vain yhden lukukerran ajan.

Jos et vielä ole tutustunut kirjaan, suosittelen lämpimästi tutustumaan.
Epäluotettava ja sekava ravintotietotulva on tänä päivänä todellinen ongelma, ja tämä kirja osaltaan auttaa siihen pulmaan.
Mielikuvamainonta, puutteelliset ja harhaan johtavat pakkausmerkinnät, median liian suuri valta, valeuutiset ja -tutkimukset, hyvinvointialan miljoonabisnes, suositusten hyvät ja huonot puolet...sekä paljon muuta.
Kaikki nämä ovat aiheita, jotka kiinnostavat ihmisiä ja joista on tärkeää saada luotettavaa ja puolueetonta tietoa.

 Kategoria: