Ylipainon, kolesterolin ja verensokerin yhteispeli (Tutustu KESÄTARJOUKSEEN!)

12.08.2022

 

shutterstock_173496284 (1).jpg

Kesäloma on useimmilla jo takana, ja on aika palata arkirutiinien pariin ja suunnata katseet kohti syksyä. Kesä on ihanaa aikaa, mutta harmillisen usein se tuo mukanaan pari ylimääräistä keskivartalon kesäkiloa. Pieni ylipaino ei välttämättä ole haitaksi, ellei satu jo muutenkin kamppailemaan sokeri- tai kolesteroliarvojen kanssa. Ongelmia voi myös tulla, jos omaa kudostyypin, joka tulehtuu normaalia herkemmin. Erityisesti keskivartalon rasvasolujen tulehtuessa tulehdusvälittäjäaineet aikaansaavat monia haittoja, jotka johtavat ikävään noidankehään - kun tulehdus lisääntyy, lähtevät usein verensokeri- ja kolesteroliarvot noususuuntaan. Ja kun verensokeriarvot nousevat, aktivoi se kehon tulehdussoluja, joka lisää ajan myötä kehon tulehduskuormitusta. Verensokeriarvojen noustessa ja tulehduksen voimistuessa myös painonhallinta usein vaikeutuu, varsinkin jos mukana kuvioissa on insuliiniresistenssiä, johon taas ajaa liiallinen kehon rasvamäärä (ja toki myös geneettinen taipumus). 

Koska moni kamppailee paitsi ylipainon, myös kolesteroli- ja verensokeriasioiden kanssa, ajattelin vielä loppukesän kunniaksi ojentaa auttavan käteni ja tarjota luotettavaa ja turvallista ohjeistusta näihin kaikkiin kolmeen tekijään. Internet ja blogisivustot ovat täynnä toinen toistaan erilaisia ohjeistuksia, mutta kuinka löytää valtavasta tarjonnasta turvalliset ja tehokkaat ohjeet? Se ei aina ole ihan helppoa, sillä tänä päivänä tarvitaan medialukutaitoa ja sopivan tarkkaa kriittisyyttä ja kyseenalaistamista. Varsinkaan kroonisia sairauksia omaavalle tai perimässään sairausriskejä kantavalle ei ole yhdentekevää, millä konstilla painoaan tai kolesterolitasojaan lähtee hoitamaan. Eikä luonnollisesti kenellekään ole järkevää pudottaa painoaan "kilot edellä" terveyden kustannuksella. Onnistuneen ja pitkäkestoisen painonhallinnan taustalla kun vaikuttaa monta tekijää: miten välttää vääränlaisen suolistomikrobiston syntyminen, miten aktivoida sopivasti rasvakudoksen mitokondrioita (jotka laiskistuvat vääränlaisen laihduttamisen myötä), ja miten helliä samalla vatsaa, suolistoa ja verisuonia laihduttamisen edetessä? 

Jos haluat turvallista ja luotettavaa ravitsemusohjeistusta 20 vuoden kokemuksella, niin tutustupa tähän: 

Elokuun ajan -50 % hinnasta pois kolmen ravitsemuspalvelupaketin kokonaisuudesta:

Painonhallinta 1 + Kolesteroli + Verensokeri = yhteishintaan 118,50 euroa (norm.hinta 237 euroa).

Nyt kannattaa tarttua tähän edulliseen tarjoukseen, jonka avulla autat painoasi, kolesteroli- ja sokeriarvoasi laskusuuntaan. Eikä olisi mikään yllätys, vaikka samalla huomaisit energiatasosi paranevan, mahdollisten kipujen ja kolotusten vähenevän tulehduskuormituksen vähentyessä, ja kaiken ohella suolistomikrobistossasi tapahtuu hyviä terveyttä edistäviä muutoksia. 

Tarjous voimassa vain elokuun ajan. Nautitaan kesän lämmöstä, ihanaa loppukesää!

(PS. Tilaukset sähköpostitse: info@ravintomaailma.fi) 

 

 Kategoria: